MACKIE CR-X – Aktiiviset lähikenttämonitorit audiotyöskentelyyn

25.05.2020

Mackie Creative Reference CR-sarjan lähikenttäkaiuttimilla studiolaadun äänen saa pienikokoisessa ja tyylikkäässä paketissa suoraan työpöydälle.

Ne sopivat niin audio- kuin multimedityöhön, editointiin ja ohjelmatuotantoon. Pelikäytössä ja musiikin kuuntelussakin ne ovat toimiva valinta. Refleksirakenne, jämerä puurunko ja metallinen etupaneeli kestävät käyttöä ja parantavat sointia.

Mackie CR-X

Sarjasta löytyy kaiuttimia pienimmistä 3" kartioista aina 8" kartioihin, lisäksi mukana on 8" subwoofer. Kartio on polypropyleenipinnoitettu ja kaksitiekaiutinten diskanttielementti on 0,75" silkkikartio ferrofluid-magneettijäähdytyksellä. Waveguide-muotoilu parantaa äänen erottelua ja selkeyttä kaikilla kuunteluvoimakkuuksilla.

Tasonsäätö sijaitsee parin toisessa kaiuttimessa, jonka voi kytkimellä valita joko vasemmalle tai oikealle, kuinka vain mukavimmin sopii. Mukana seuraavat tarvittavat johdot niin RCA- kuin 3,5mm liitäntöihin. Kaiuttimista on saatavana myös Bluetooth-yhteydellä varustetut mallit. Etupaneelissa on kuulokeliitäntä, johon kytkeytyminen vaimentaa kaiuttimet automaattisesti.

 

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Siren Perttu

Tuotepäällikkö

040 486 8884

perttu.siren [at] studiotec.fi

Koskimies Marko

Tuotepäällikkö

050 337 1526

marko.koskimies [at] studiotec.fi