Focusriten ISA-sarjan uutuudet – legendan päivitys Dante -maailmaan

Äänentoisto / Pro Audio
27.02.2020

Focusrite esitteli ISA-sarjan mikrofonietuvahvistimille sopivat Dante -liitäntäkortit, jotka päivittävät legendaarisen etuasteen kerralla tähän päivään. Samassa yhteydessä esiteltiin myös uusi ISA 828 MkII. Focusriten uuden takuukäytännön mukaan laitteilla on kolmen vuoden takuu.

 

Focusrite ISA ADN8

ISA ADN8 on 8-kanavainen A/D-muunninkortti ISA428 MkII- ja ISA 828 MkII -etuvahvistimille. Dante-liitännän lisäksi kortissa on ulostulot AES3- ja ADAT-digisignaaleille. Korkealaatuinen A/D-muunnos voidaan toteuttaa aina 24-bit/192 kHz tarkkuudelle saakka.

ADN8:lla ISA428 MkII ja ISA 828 MkII voidaan kytkeä Focusriten RedNet -tuotteisiin, Red-interfaceihin tai satoihin muihin Dante-tekniikkaa hyödyntäviin laitteisiin.

  • Primary + Secondary RJ45-liitäntä Dante-verkkoon
  • DB25 liitin AES3-signaaleille
  • 2 x Toslink ADAT-signaalille
  • BNC -liittimet Word Clock in/out

 

Focusrite ISA ADN2

ISA ADN2 on 2-kanavainen A/D-muunninkortti ISA One etuvahvistimelle. Dante-liitännän lisäksi kortissa on ulostulot AES3-, ADAT- ja S/PDIF -digisignaaleille. Korkealaatuinen A/D-muunnos voidaan toteuttaa aina 24-bit/192 kHz tarkkuudelle saakka.

ADN2:lla voidaan ISA One etuvahvistin/DI-box kytkeä Focusriten RedNet -tuotteisiin, Red-interfaceihin tai satoihin muihin Dante-tekniikkaa hyödyntäviin laitteisiin.

  • Primary + Secondary RJ45-liitäntä Dante-verkkoon
  • XLR-liitin AES3-signaalille
  • Toslink ADAT -ulostulo
  • RCA-liitin S/PDIF -signaalille
  • BNC -liittimet Word Clock in/out

 

Focusrite ISA 828 MkII

ISA 828 MkII on uudistettu versio kahdeksankanavaisesta ISA 828 -mikrofonietuvahvistimesta. Toiminnoiltaan uutuus on kuten edeltäjänsäkin; 8-kanavaa Focusriten klassikkoetuvahvistinta Lundahl LL1538 muuntajilla varustettuna, ja neljälle ensimmäiselle kanavalle instrumenttisisäänmenot etupaneellissa. Mukana on edelleen ISA -sarjasta tuttu vaihdettava impedanssi alkuperäisellä ”ISA 110” -valinnalla.

Uutuus on yhteensopiva ADN 8 Dante-kortin kanssa, joka päivittää ISA-sarjan klassisen soundin moderniin Audio Over IP -maailmaan.

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Koskimies Marko

Tuotepäällikkö

050 337 1526

marko.koskimies [at] studiotec.fi