Capture päivittyi Nexum -versioon

Teatteri- ja ammattivalaistus
24.04.2017

Nexum sana tulee latinan kielestä ja tarkoittaa "paikkaa, jossa monet asiat yhdistyvät". Capturen uusi Nexum -versio keskittyy nimensä mukaisesti yhdistymiseen eri teknologioihin ja järjestelmiin, näyttötekniikasta LED-tekniikkaan. Lisäksi uudessa Capturessa värien tarkkuus on viety uudelle tasolle. Myös 3D-mallien ja laitedatan ja patchin tuomista ja viemistä on kehitetty.

Kiinnostavimmat uutuudet Capture Nexumissa:

  • Capturen Nexum versiossa värin visualisointia on kehitetty huimasti ja Nexumissa käytetään ACES (Academy Color Encoding System) värimallinnusta.
  • Täytevalon visualisointi (Fill lighting) on uusi ominaisuus, joka emuloi ympäristön valaistumisen realistisemmin kuin edellisissä versioissa. Reunanpehmennys pehmentää muotojen reunoja tehden kuvasta huomattavasti mieluisamman ja uskottavamman.
  • Capture pystyy nyt vastaanottamaan NewTek NDI videostreamit. Tämä mahdollistaa useiden mediaserveiden ja videotoisto-ohjelmien, kuten VLC:n, kuvan tuomisen Captureen.
  • DMX:llä generoidut tekstuurit helpottavat muun muassa LED-nauhojen ja muiden dekoraatiotarkoitukseen käytettävien LED-pintojen visualisointia.
  • Tiedon tuontia ja vientiä on kehitetty niin Chamsysin, GrandMA2 ja VectorWorksin kanssa kuin myös DWG ja DXF -tiedostojen osalta.

Lisää uudesta Capture Nexumista osoitteesta
http://www.capturesweden.com/Products/News-in-Nexum
 

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.