Osta työtä Suomeen -päivän kunniaksi induktiosilmukoiden laatukartoitus 20% alennuksella

Induktiosilmukat
30.11.2017

Kuuloesteettömyys on vähiten huomioitu esteettömyyden osa-alue, vaikka huonokuuloisuus on merkittävä toimintakykyä rajoittava seikka. 

Yhteistyökumppanimme Qlu Oy on johtava kuuloestettömyyden asiantuntija ja induktiosilmukoiden laadunkartoitusjärjestelmän kehittäjä. Qlu Oy:n missio on edistää tietoisuutta kuuloesteettömyydestä; saada mukaan merkittävä määrä kokoontumistiloja (kirkot, koulutus- ja kokoustilat, elokuva-, teatteri- sekä konserttisalit) palvelemaan yhdenvertaisesti kaikkia asiakkaita.

Suomessa on kartoitettu jo yli 200 julkista tilaa. Tilat löytyvät Qlu:n ylläpitämästä, käyttäjille maksuttomasta Kuulokuvat.fi –palvelusta.

Osta työtä Suomeen -päivä 1.12.

Joulukuun ensimmäisenä perjantaina vietetään Osta työtä Suomeen –päivää. Ostamalla suomalaisia tuotteita ja palveluita luodaan Suomeen uusia työpaikkoja – se on myös oiva tapa juhlistaa 100-vuotiasta Suomea. Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi tarjoamme yhteistyössä Qlu Oy:n kanssa 20% alennuksen tilaukseen johtaneista Qlu-kartoituksista, kun tilaus tehdään vuoden 2017 loppuun mennessä. Alennus myönnetään listahinnoista ja koskee vain uusia tilauksia. 

Lisätietoja

Lisätietoja induktiosilmukkajärjestelmistä ja niiden laatukartoituksesta:
 

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Lönnberg Riku

Myyntipäällikkö,
Security

050 351 3902

richard.lonnberg [at] studiotec.fi

Seppänen  Juha

Myyntipäällikkö

040 560 4747

juha.seppanen­@studiotec.fi

Mattila Hannu

Järjestelmäsuunnittelija,
yksikön päällikkö

040 483 5321

hannu.mattila [at] studiotec.fi