Studiotecin toimitusjohtaja vaihtuu 1.1.2018

19.12.2017

Studiotecin vuonna 1980 perustanut nykyinen toimitusjohtaja Peter Stråhlman jättää vuodenvaihteessa operatiiviset johtotehtävät ja jatkaa työskentelyään hallituksen puheenjohtajana.

- 43 vuotta yrittäjänä on ollut äärettömän mielenkiintoista aikaa AV-teknologian murroksessa, jossa Studiotec päämiehineen on jatkuvasti ollut kehityksen kärjessä. Digitaalitekniikka astui kuvaan jo vuonna 1976, Lexicon Delta T digitaaliviiveen ja vuonna 1978 saman valmistajan 224-digitaalikaikulaitteen muodossa. Molemmat olivat Suomessakin suuria hittejä. Kaivelin vintillä vanhoja tavaroita ja törmäsin roudaritakkiin, jonka selässä isolla lukee dbx 700 digital recording world tour 1985! Teknologia on kehittynyt huimaa vauhtia näiltä ajoilta ja kehittyy edelleen. Aion nyt jatkaa sen seuraamista takavasemmalta, hallituksesta käsin, toteaa Peter.

Toimitusjohtajaksi siirtyy Peterin vanhin poika ja yrityksen varatoimitusjohtaja John-Axel Stråhlman, tai tuttavallisemmin Jonne.

- On suuri kunnia ottaa isältäni vastaan Studiotecin vetovastuu, vaikka tässä on nyt ihan kirjaimellisestikin todella isot saappaat täytettävänä. Tulemme kuitenkin jatkamaan pitkälti nykyisellä linjalla, jossa olemme rakentamassa Studiotecistä kokonaisvaltaista AV-teknologian palvelutaloa. Lähitulevaisuudessa panostamme varsinkin yrityksen sisäisten järjestelmien ja ratkaisutarjonnan kehitykseen, mikä tulee mahdollistamaan merkittävästi monipuolisemman ja ketterämmän palvelun asiakkaan suuntaan, sanoo tuleva toimitusjohtaja.

Ennen vuonna 2014 alkanutta uraa Studiotecissä, Jonne on toiminut kehitys- ja asiantuntijatehtävissä mm. Nokialla, IBM:llä ja Tiedolla.

Jonnen tavoittaa myös sosiaalisesta mediasta:

twitter.com/jonnestrahlman
linkedin.com/in/johnaxel

 

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Stråhlman Peter

Hallituksen puheenjohtaja

050 594 1181

peter.strahlman [at] studiotec.fi

Stråhlman John-Axel

Toimitusjohtaja

044 771 7922

john-axel.strahlman [at] studiotec.fi