Seloy Live SENSE - Interaktiivinen lasi

Toimitila / Yritysratkaisut
01.03.2018

Yhteistyökumppanimme Seloy Live on innovatiivinen startup-yhtiö, joka herättää lasipinnat eloon. Yhtiön keihäänkärkituote on ainutlaatuinen interaktiivinen ikkuna SENSE, joka muuttaa staattisen näyteikkunan upeaksi kosketuksella ohjattavaksi kuvapinnaksi.

SENSE on nykyaikaisen eristyslasielementin ja läpinäkyvän kosketuspinnan yhdistelmä. Kuva projisoidaan lasin pintaan, ja kaikki tekniikka rakennetaan suojaan lasielementin sisään. Lisäksi SENSE voidaan varustaa myös äänellä, jolloin lasi itsessään toimii kaiuttimena. Tämä laajentaa SENSEn käyttökohteita entisestään, ja tuote voittikin Best Of Show -palkinnon ISE-messuilla.

Seloy Liven tuotevalikoimaan kuuluu myös interaktiivinen peili SHINE. Kuvat: Michiel Rotgans

Seloy Liven takana vaikuttaa emoyhtiö Seloy Oy, joka on toiminut lasirakentamisen parissa jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Se valmistaa Seloy Liven tuotteet erityisesti niitä varten kehitetyssä puhdastilaympäristössä korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti. 
 

Interaktiiviset lasit osana AV-kokonaisratkaisuja

Seloy:n tuotteet kuuluvat Studiotecin edustuksiin ja käytämme niitä erilaisten toimitilojen toteutuksissa, osana AV-kokonaisratkaisua. 

 

Lisätietoja: www.seloylive.com/sense

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Tuononen Jarmo

Myyntipäällikkö

Enterprise Solutions

050 555 3504

jarmo.tuononen [at] studiotec.fi