Martin Mac Encore Wash

Teatteri- ja ammattivalaistus
07.03.2018

TW1:sen seuraaja on saapunut

Martin julkaisi marraskuussa Encore-sarjan pesuheittimen. Heitin on Performance-heitinten tapaan saatavissa joko kylmällä (6000k) tai lämpimällä (3000K9 ledilähteellä.

Encore Wash jakaa Performancen kanssa muitakin ominaisuuksia, kuten tasaiset pastellissävyt mahdollistavat CMY-värit, portaattoman värilämpötilansäädön, eri modeilla säädettävissä olevat hiljaiset tuulettimet, elektronisesti säädettävän himmennyksen, sekä shutterin, loistavasti toimivan tungsten-emulaation. Samoin ledin virkistystaajuus on säädettävissä kahden ja kolmen kilohertsin välillä ainoana markkinoilla olevana. Tästä on hyötyä erityisesti kameratyössä. Extrana Washissa on myös Performancen tapaan makroilla toteutetut ”Animotion TM”-efektit.

Zoom-alue on sama Performancen kanssa, 1:4 fresnell-linssillä. Optiona Encore Washiin saa PC-linssin, jossa zoom-alue on yhden suhde viiteen.

Mac Encore Washiin on otettu hyväksi havaittuja ominaisuuksia myös Mac Viper Wash DX:stä, esimerkiksi kaksi veistä ja iris. Valonheittimen veitsipakka kääntyy +-100%. Veitset yhdessä iriksen kanssa käytettynä antavat paljon rajausmahdollisuuksia juuri teatterikäytössä.

Encore Washissa, kuten Performancessakin Martin on panostanut erityisesti valonlaatuun, lämmin versio sopii loistavasti teatterikäyttöön.  Encore-sarjan heittimissä on korkeat CRI, TM-30, sekä R9-arvot, jolloin ihon, puvustuksen ja lavastuksen värit toistuvat luonnollisina.

Washin kokoluokka on lähelle Mac TW1:sta, painon ollessa noin kilon enemmän 28,5 kg.

Martin Mac Encore Wash on saanut Suomen demoissa hienon vastaanoton. Varaa esittelyaikasi Studiotecin valo-osastolta.

Martin Mac Encore Wash Warm  »

Martin Mac Encore Wash Cold  »

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Lehtonen Jami

Myyntipäällikkö,
Professional Lighting

044 734 2865

jami.lehtonen [at] studiotec.fi