Audio-Technican uutuudet DJ-käyttöön

Äänentoisto / Pro Audio
23.08.2018

Audio-Technican laajassa ammattiaudio-valikoimassa on nyt uusi sarja varta vasten DJ-käyttöön suunniteltuja tuotteita: Pro-laadun kuulokkeet ATH-PRO5X ja ATH-PRO7X sekä DJ-äänirasiat AT-XP5 ja AT-XP7.
 

DJ-kuulokkeet

DJ-kuulokkeet ovat rakenteeltaan umpikuulokkeita ja kestävät niin tehoa kuin kovaa käyttöäkin. Kuuntelueristys on hyvä ja käyttömukavuus mietitty pitkiäkin sessioita silmällä pitäen. Kuppimallin ATH-PRO5X on varustettu 40mm elementillä ja tarjoaa jopa 1500mW tehoa hyvällä hyötysuhteella. Kuulokeosio kääntyy yhden korvan kuuntelua varten. Kuuloketta on saatavana mustana ja valkoisena.

Korvan päälle asettuva ATH-PRO7X tulee puolestaan 45mm elementillä ja tarjoaa 2000mW tehoa sekä erittäin tarkan toiston. Kuulokkeen tyynyt ovat pehmeät ja kestävät. Kuuloke on väriltään musta. Kuulokkeissa on irrotettavat, lukittuvat kaapelit, joista kierrejohto on 1,2 - 3m ja suora 1,2 m pitkä.

 

DJ-äänirasiat

Audio-Technican pitkä kokemus laadukkaimman kotiäänentoiston parissa sekä näkyy, että kuuluu sarjan magneetti-äänirasioissa AT-XP5 ja AT-XP7 -neuloille, tehokkaissa vinyyliuran lukijoissa, ja onhan suunnittelussa ollut mukana myös useita eturivin DJ-mestareita. Lopputuloksena on yhdistelmä laadukasta äänentoistoa ja valmius vastata vinyylinpyörittäjien erikoisvaatimuksiin.

Sekä AT-XP5 että AT-XP7 on suunniteltu kestäviksi ja luotettaviksi sekä varustettu 0,3 x 0,7 tuuman tuhannesosan (mil) elliptisin liitosneuloin, joissa timantti on kiinnitetty erilliseen varteen. Neulat on suunniteltu 2-4 gramman painotuksille. AT-XP5 antaa 5.5 mV signaalin ja AT-XP7 jopa 6.0 mV, joten bassot soivat ja ääni pysyy kasassa. Nude stylus -mallia raskaampaa liitosneularakennetta kompensoi sekin, että runko on erittäin kevyttä polyfenyleenisulfidi (PPS) - lasikuituseosta. Neulan kärki on itsevalaisevaksi käsitelty, joten se on helppo kohdistaa pimeämmässäkin työpisteessä. Lopputuloksena on aina kompromissiton, ammattilaadun DJ-äänirasia.

 

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Vitikka Juhani

Hankintapäällikkö

0400 800 368

juhani.vitikka [at] studiotec.fi