Audio-Technican uudet uutis- ja urheilulähetystoimintaa varten suunnitellut headsetit nyt saatavana

Äänentoisto / Pro Audio
14.02.2019

Headsettejä on kolme eri mallia: BPHS2-stereo ja BPHS2S-yksikorvaiset versiot, joissa on hyperkardioidi dynaaminen mikrofoni sekä BPHS2C-stereo, jossa on kondensaattorimikrofoni.

Audio-Technica BPHS2 headsetit on kehitetty erityisesti uutis- ja urheilulähetystuotantoon. Rakenteeltaan kestävänä ja toistoltaan erinomaisen selkeänä ne ovat omimmillaan puhekäytössä. Hyvä häiriöäänten eristys ja erinomainen istuvuus sekä ammattilaisten suosimista ATH-M60X-tarkkailukuulokkeista (NAMM 2019 TEC Award!) johdettu suljettu, korvan päälle asettuva rakenne 45mm kuuloke-elementeillä, memory-foam -pehmusteilla tekevät Audio-Technica BPHS2 -headseteistä todella hyväsointisen ja käyttöä kestävän valinnan pitkiinkin päivittäissessioihin.

Audio-Technica BPHS2 -headsetit toimitetaan irroitettavalla 3 metrin johdolla BCPB2, jossa on TA6F-liitin kuulokkeiden päässä ja kolmipiikkinen XLR-urosliitin mikrofonisignaalille ja 6,3mm liitin kuulokkeille. Muille liitinvaihtoehdoille on erikseen saatavissa avoimeksi jätetty johto BPCB3.

Lisätietoja verkkokaupastamme »

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Vitikka Juhani

Yksikön päällikkö | Manager

Kanavamyynti | Distribution Sales

0400 800 368

juhani.vitikka [at] studiotec.fi