Audio-Technica Microset -sankamikrofonit

Äänentoisto / Pro Audio
11.11.2019

Audio-Technica on päivittänyt pienikokoiset ja huomaamattomat BP892, BP893 ja BP894 -sankamikrofoninsa MicroSet x-malleiksi BP892x, BP893x and BP894x.

Uudistuksen myötä korvalenkki on entistä istuvampi ja pitää mikrofonin paremmin paikallaan, ja kaapeli on vaihdettava. Mikrofoneja on saatavana useilla eri liittimillä erilaisia langallisia ja langattomia järjestelmiä silmälläpitäen, ja värivaihtoehtoina kaikissa malleissa ovat beige ja musta.
 

Audio-Technica MicroSet® BP892x

Audio-Technica BP892x on subminiature-koon pienoiskapselilla varustettu omnidirektionaalinen (suuntakuvio pallo) kondensaattorimikrofoni, joka kestää hyvin äänenpainetta ja tarjoaa selkeän ja erittäin luonnollisen äänenlaadun sekä tasaisen ja laajan taajuustoiston.

Audio-Technica BP892x sopii niin ohjelmatuotantoihin, esiintyjille kuin puhujille, tallennukseen ja saliäänentoistoon. Erittäin pienikokoinen ja kevyt Audio-Technica BP892x kiinnittyy tukevasti ja mukavan ergonomisesti niin oikealle kuin vasemmalle puolen. Mukana seuraa myös kahden korvan sovite AT8464x jolla BP892x kiinnittyy molempiin korviin. Sovitteen sanka on säädettävissä kaiken kokoisille esiintyjille lapsista aikuisiin.

 

Audio-Technica MicroSet® BP893x

Audio-Technica BP893x on ohuella, korvan alle asettuvalla 50mm puomilla varustettu omnidirektionaalinen (suuntakuvio pallo) kondensaattorimikrofoni, joka kestää hyvin äänenpainetta ja tarjoaa selkeän ja erittäin luonnollisen äänenlaadun sekä tasaisen ja laajan taajuustoiston.

Audio-Technica BP893x vastaa soinniltaan laadukkaimpia lavalier-mikrofoneja ja huomaamattomana, laadukkaana ratkaisuna se sopii niin ohjelmatuotantoihin, esiintyjille kuin puhujille, tallennukseen yhtä lailla kuin saliäänentoistoon.

 

Audio-Technica MicroSet® BP894x

Audio-Technica BP894x on erittäin edistyksellinen subminiature-koon pienoiskapselilla varustettu kardioidi-kondensaattorimikrofoni (suuntakuvio hertta), joka kestää hyvin äänenpainetta ja tarjoaa selkeän ja erittäin luonnollisen äänenlaadun sekä tasaisen ja laajan taajuustoiston ja kiinnittyy tukevasti ja mukavan ergonomisesti niin oikealle kuin vasemmalle puolen päätä.

Audio-Technica BP894x -mikrofonin kapseli on kotelointu kääntymään, rajaa ulkopuolista hälyä erittäin hyvin ja puhepuoli on merkitty tarkkaa suuntausta silmälläpitäen. Lopputuloksena on mikrofoni joka tarjoaa erinomaisen hyötysuhteen ennen ensimmäistäkään kierto-ongelmaa, ja se sopii siis myös esiintymislavoille joissa käytetään perinteisiä monitorikaiuttimia.

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Vitikka Juhani

Yksikön päällikkö | Manager

Kanavamyynti | Channel Sales

0400 800 368

juhani.vitikka [at] studiotec.fi