AMX NCITE – All-In-One presentaatiovaihdin

06.03.2018

AMX NCITE -tuoteperhe on presentaatiovaihdin, joka pitää sisällään uuden sukupolven video- ja audioprosessointijärjestelmän. Lisäksi 813AC-mallissa on sisäänrakennettuna täysiverinen AMX:n NX-kontrolleri.

Kuvapuolella löytyy tuki 4K/60 4:4:4 ja HDCP 2.2 -formaateille. Lisäksi laitteessa on sisäänrakennettu ikkunointiprosessori, joka tarjoaa kolme erilaista (side-by-side, top-bottom and picture-in-picture) ja skaalattavaa ikkunointipintaa.

Audiopuolella DSP-ominaisuuksista mainittakoon HARMAN BSS -pohjainen audioprosessointi sekä DBX:n edistynyt kierronesto (Advanced Feedback Suppression™).  Lisäksi kahdessa mallissa on suora tuki DriveCore-vahvistintekniikalle.

Kaikissa malleissa on 8 videosisäänmenoa (4 HDMI, 2 DXLite, ja 2 RGBHV/VGA), joista DXLite on uusi, HDBT-pohjainen kuvansiirtoväylä.  Laitteessa on kolme samanarvoista, mutta erikseen skaalattavaa ulostuloa (2xHDMI, 1xDXLite).

Audiosisääntuloja laitteesta löytyy 8 digitaalista, 8 analogista sekä 2 mikrofonituloa, jotka ovat miksattavissa vapaasti kahteen erilliseen audio-ulostuloryhmään.

Lisätietoja valmistajan sivuilta »

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Seppä Sakari

Järjestelmäasiantuntija,
AV-järjestelmät

044 067 8028

sakari.seppa [at] studiotec.fi