Studiotec Oy

Studiotec on äänentoiston, esitys- ja turvatekniikan sekä valaistusratkaisujen asiantuntija ja maahantuoja. Toimintamme koostuu laitemaahantuonnista, projektitoteutuksista, teknisestä myynnistä sekä jakelusta Partner-verkostomme kautta. Yhteistyökumppaniverkostomme kautta toimintamme kattaa koko Suomen.

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua suunnittelusta, asennukseen ja ylläpitoon asti - yksittäislaitteista aina laajimpiin järjestelmäkokonaisuuksiin asti, myös käyttöpalveluna.

Suunnittelemme ja toteutamme audiovisuaalisia ratkaisuja erilaisiin tiloihin, kuten esimerkiksi oppilaitoksiin, teattereihin, monitoimitaloihin, ravintoloihin, laivoihin, kirkkoihin, urheilukeskuksiin ja yritysten ja julkisten tahojen toimitiloihin.

Laadun varmistus

Studiotec Oy:llä on oma koko organisaatiota koskeva laatujärjestelmä, jonka tärkein tavoite on asiakastyytyväisyys. Laatukäsikirjamme avulla varmistamme työn laadun ja seuraamme sen toteutumista.

TU-Turvaurakoitsijasertifikaatti

Studiotecille on myönnetty turvaurakoitsijasertifikaatti, joka on osoitus henkilöstön ajantasaisesta turvajärjestelmiin liittyvästä ammattitaidosta ja soveltuvuudesta turva-urakoinnin johto- ja asiantuntijatehtäviin.

 

 

 

Yhteystiedot

Puhelinnumero:

0207 512 300

Sähköposti:

info [at] studiotec.fi

Käyntiosoite:

Kuusiniemi 2, FI02710 ESPOO

Postiosoite:

PL 5, FI-02711 ESPOO

Y-Tunnus:

0369434-3

 

Puhelinvaihde avoinna: 8:30 - 16:00

Varasto: 8:00 - 16:30

1.6. - 31.8. klo. 8:00 - 16:00

 

 

Verkkolaskutustiedot

Olemme siirtyneet ostolaskujen sähköiseen käsittelyyn.

Verkkolaskutustiedot (pdf) »

 

Yleiset toimitusehdot

Toimitusehdot »

Matkahuollon hinnat »

Postin hinnat »

 

Laitteiden näyte-ehdot

Näyte-ehdot »