Konserttitalo Martinuksen Link lavakaapelointijärjestelmä sai tulikasteensa

Ääni
Äänentoisto / Pro Audio
02.03.2016

Martinukseen toimitettu täysin customoitu lavakaapelointikokonaisuus oli ensimmäistä kertaa täysimittaisesti käytössä Vantaan viihdeorkesterin konsertin harjoituksissa helmikuun puolivälissä. Järjestelmä on rakennettu pääosin Link, Eurocable sekä Neutrik komponenteista täysin asiakkaan toiveiden mukaan.

Järjestelmä pitää sisällään 60-kanavaisen audioristikentän, 60-kanavaisen splitin, 16-kanavaisen Speakon monitorikaapelijärjestelmän sekä 12-kanavaisilla jatkettavilla lavarasioilla toteutetun lavakaapelointikokonaisuuden. Lavahaut on varustettu lukittavilla LK37 moninapaliittimillä ja kaapelointiin on yhdistetty Powerconeilla toteutettu backlinesähkön distribuutio.

Ristikentästä rakennettiin kiinteä runkokaapelointi lavan alla sijaitsevaan tekniikkakerrokseen, jossa sijaitsee monitorivahvistimien ja äänipöytien stageboksien lisäksi myös tekniikan varastotilat.

Järjestelmää ennakkovalmisteltiin Studiotecissa sekä alihankkijoiden tiloissa ja koko komeus kasattiin toimivaksi kokonaisuudeksi työmaalla, hyvin kapeaan näyttämön sivuportaaliin, Caymon OPR räkkirungosta customoituun kehikkoon. Ristikenttä varustettiin työvalolla ja sähkönjakelun keskipisteenä on 32A kolmivaihekeskus.

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.