Uusia Mini Stagebox -versioita tulossa

Äänentoisto / Pro Audio
05.06.2017

Soundcraft julkaisi Frankfurtin messuilla kaksi uutta Mini stagebox-versiota, jotka sopivat erityisesti Vi-sarjan ja Si Impactin kaveriksi - toki ne toimivat myös muillakin CAT-MADI -kortilla varustetuilla Soundcraft/Studer -miksereillä. 

Aiemmat Mini stagebox 32R ja 16R -versiot sisältävät automaattisesti Si-sarjaan sopivan MADI USB -kortin mukanaan, mikä on ollut tarpeeton Vi-sarjan ja Si Impactin omistajille (sellainen on Impactissa jo valmiiksi ja Vi-sarjaan on hankittava tyystin erilainen kortti). Uudet 32i ja 16i -mallit eivät siis sisällä MADI USB-korttia mikseripäähän ja ovat tältä osin hinnaltaan noin 200 euroa edullisemmat R-versioihin nähden. Kustannustehokkaat R-mallit säilyvät valikoimassa kustannustehokkaana vaihtoehtona niiden iloksi, joiden ostoslistalle myös Si-sarjan MADI USB -kortti kuuluu.

Vaikka boksit muistuttavat toisiaan paljon ulkonäöllisesti, on i-sarjalaisissa uudet Studerin suunnittelemat etuasteet Soundcraftin Ui24R:n tapaan. Myös ulostuloasioita on mietitty uusiksi: AES/EBU-liitännöistä on isommassa 32i-boksissa luovuttu kokonaan korvaten ne analogisilla ulostuloilla. Näin ollen 32i tarjoaa analogisesti 32 mic/line sisääntuloa ja 12 ulostuloa ja 16i puolestaan 16 sisääntuloa ja 8 ulostuloa. Aiempia malleja seuraten 32i:ssä on 2 kappaletta MADI-portteja FOH/Mon -splittausta varten kun taas pienemmässä 16i:ssä on vain yksi MADI-väylä. 32-kanavaisten lavarasioiden fyysinen tilanvaade on 3U ja 16-kanavaisten 2U, riippumatta sarjasta.

Ensimmäisiä yksilöitä odotellaan Suomeen kesän aikana. 

Lisätietoja: http://www.soundcraft.com/en/products/mini-stagebox-32i-16i

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Suuronen Topi

Yksikön päällikkö,
Distribution Sales

040 528 0104

topi.suuronen [at] studiotec.fi