JBL uutuuksia

Äänentoisto / Pro Audio
02.03.2017

JBL AM-sarja

JBL asennusmallistosta tulee huhtikuussa 2017 saataville aktiivimallisto.

Kaiuttimet on varustettu SRX sarjasta tutuilla Audio Architect yhteensopivalla DSP vahvistinmoduuleilla. Vahvistinyksiköitä on parannettu vaihtamalla euro-virtaliitäntä lukittavaan Powercon Tru versioon ja plugi/XLR comboliitin on korvattu XLR versiolla.

Ulkoisilta mitoiltaan ja muilta ominaisuuksiltaan sarja on yhteneväinen passiiviversioiden kanssa, joten olemassaolevat kiinnikkeet ja U-raudat ovat suoraan yhteensopivia. Samoin ylä-äänielementit on käännettävissä, joten mallisto kasvattaa entisestään JBL:n markkina-asemaa laadukkaiden asennuskaiuttimien tarjoajana.

Lisätietoja valmistajan sivuilta »


JBL VMA -mikserivahvistinsarja

Uutta JBL VMA -mikserivahvistinsarjaa on meillä nyt varastossa. Vahvistimet odottavat malttamattomasti pääsyään palvelemaan asiakkaita niin seurakuntiin, ravintoloihin, kouluihin sekä muihin "monikäyttökohteisiin".

Vahvistimista on saatavilla 5:llä sisäänmenolla varustetut monoversiot 60W, 120W ja 240W tehoisina sekä 8-sisäänmenoiset 60W ja 120W 2-kanavaversiot. Vahvistinlähdöt toimivat matala- ja korkeaohmisina. Mikrofoni- ja linjasisäänmenojen lisäksi VMA sarjassa on myös moderni langaton Bluetooth audiolinkki sekä USB muistilta audiomateriaalin toisto ohjauspainikkeineen. JBL CRS-V seinäohjaimet toimivat suoraan vahvistinsarjan kanssa ja kuulutuskello sekä prioriteettimykistys kuuluvat laitteen perusominaisuuksiin.

Pakkauksessa tulee mukana räkkiasennusraudat, joten laite soveltuu hyvin niin pöytäasennuksiin kuin laitekaappeihin.

Lisätietoja valmistajan sivuilta »


JBL ulkokaiutinmallisto kasvaa pienempään suuntaan

Kohtuullisesti hinnoiteltu ja kovaa ulkokäyttöä kestävä JBL AWC kaiutinmallisto on nyt saanut kompaktin 6,5 tuumaisen AWC62 version. Säänkestävyys on IP56 luokiteltu ja kaiutin on teholuokaltaan 175W matalaohmisena ja maksimissaan120W 70/100V järjestelmissä. Koaksiaalikaiuttimen aukeamiskulma on 110x110 astetta.

Kuten muutkin AWC versiot, tämä kuusipuolikas on saatavilla vaaleanharmaana (Pantone 420C) sekä mustana. Kaiuttimen mukana tulee luonnollisesti tuhdisti sinkitty U-sanka kiinnitystä varten.

Lisätietoja valmistajan sivuilta »

 

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.