Helsingin Kulttuurikeskuksen kohteissa JBL on järkevä luottotyökalu

Äänentoisto / Pro Audio
08.05.2017

Helsingin Kulke on parantanut viime aikoina useiden kohteidensa ääniteknistä laitteistoa JBL tuotteilla. 
 

Pilarisettiä moneen käyttöön

Vuodenvaihteessa Kulttuurikeskuksen käyttöön hankittiin peräti 8 kpl liikuteltavaa JBL EON ONE PA -settiä. Helposti roudattava paketti palvelee monia eri käyttötarkoituksia, niin puhe kuin musiikkiesityksissä. Se on nopeasti kasattava, riittävän yksinkertainen mutta silti laadukas paketti, jonka käyttämiseen ei tarvita ammattiosaamista. Sen vuoksi EON ONE on mitä mainioin setti asiakkaiden käyttöön silloin kun talon oma teknikko ei ole tilaisuuksissa käytettävissä.
 

Espan lavalle SRX monitorit

Kesäaikana hyvin aktiivisessa käytössä oleva Espan lava sai uudet lavamonitorit. Valinnaksi päätyi lopulta eri vaihtoehdoista JBL SRX815 passiiviversiona, suojahupuilla varustettuna. SRX815 on uudempi monipuolinen ja erittäin laadukas monikäyttökaiutin, joka toimii niin monitorikäytössä kuin tolpannokassakin sidefillinä tai PA-kaiuttimena. Kestävän Duraflex pinnoitteisen vanerikotelon sisällä uusinta elementtiteknologiaa hyödyntävät komponentit mahdollistavat 56Hz-20kHz (-3dB) taajuusvasteen sekä 136dB maksimi SPL äänenpaineen. Tämä onkin enemmän kuin riittävästi Espan lavan tarpeisiin. Ergonomiset ja oikein sijoitellut kahvat ja kahdella eri kulmalla varustettu kaiutintelineadapteri täydentää kokonaisuuden.


 

Malmitalo päivitti kulmamonitorinsa VRX sarjalla

Malmilla sijaitsevan Malmitalon lavamonitoreiksi päätettiin uusia JBL kiertuemalliston passiiviset VRX915M kulmamonitorit. Symmetrisellä muotoilulla oleva 2-tiekaiutin on ammattikäyttöön tarkoitettu työjuhta. 15" Differential Drive bassoelementti sekä 90x50 suuntaimella varustettu 4" driveri ovat laadukkaan äänen takeena ja kaiutinta voi ajaa 1-tienä tai bi-amp moodissa. Koostaan ja tukevasta vanerikotelosta huolimatta kaiutin painaa vain 21kg ja DuraFlex pinnoite takaa kestävyyden vuosiksi eteenpäin. Samassa yhteydessä VRX monitorien kanssa uusitaan myös Kanneltalon monitorikaapelointijärjestelmää.

 

 

 

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.