Ferrofish A32 nyt myös Dante-versiona

Äänentoisto / Pro Audio
06.06.2017

Ferrofish on saksalainen audiolaitevalmistaja, jonka perustajiin kuuluu Creamware-taustainen Jürgen Kindermann. Sittemmin Ferrofish on päätynyt RME:n jakeluun ja tuotteissa on myös paljon samaa niin laitteiden ulkonäköä kuin osittain käytettyä teknologiaakin myöten.

A32 on AD/DA-muunnin, josta löytyy 32 analogisen sisään-ja ulostulon (toteutettu D-sub-liittimin ns. Tascam-standardi) lisäksi neljä ADAT i/o-väylää, 64-kanavainen MADI (optisena ja koaksiaalisena).
Laitteesta on nyt tarjolla myös uusi Dante-versio, johon on lisätty 64-kanavainen audio over ip -väylä AES67-yhteensopivuudella varustettuna. Molemmissa versioissa on lukittuva ulkoinen virtalähde ja mahdollisuus käyttää myös tuplavirtalähdettä (toinen PSU hankittava erikseen). Dante-versio toimii siis AD/DA-konversion lisäksi myös esimerkiksi MADI <-> Dante –muuntimena.

A32:n operointi tapahtuu tällä hetkellä laitteen etupaneelista, mutta ohjaussofta on luvattu tarjolle syksyllä. Ferrofish käyttää RME:n tapaan MIDI over MADI –tekniikkaa mm. kauko-ohjauksen välittämiseen. Valmistaja on lupaillut syksyksi myös uutta firmware-versiota, jonka myötä kuulokeliitäntään saadaan viivekompensaatio ja tekeillä on myös jonkinlainen laitteen sisäinen TotalMix-tyyppinen mikseriominaisuus.

Lisätietoja: http://www.ferrofish.de/en/en-a32.html

Ota yhteyttä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut tarpeisiisi, odotamme yhteydenottoasi.

 

Suuronen Topi

Yksikön päällikkö,
Distribution Sales

040 528 0104

topi.suuronen [at] studiotec.fi